Politica de confidentialitate

Cine suntem

Adresa siteului nostru este: https://art-decor.ro.

SC BELL GSM SRL RO18395310 Dej, Jud Cluj, tel: 0770-566519 Str Avram Iancu, nr.24

Ce date personale colectam si De ce le colectam

In procesul de operare a prezentului site web, SC BELL GSM SRL  colecteaza anumite informatii (“date cu caracter personal”) referitoare la persoane fizice identificate sau care pot identifica persoane fizice, date furnizate de utilizatorii prezentului site web, prin exprimarea voluntara a consimtamantului, in mod direct (ex. nume, prenume, adresa postala, adresa de e-mail, numar de telefon)

Scopurile prelucarii datelor cu caracter personal furnizate de catre un Client , avute in vedere si urmarite de catre SC BELL GSM SRL sunt urmatoarele:

>> procesarea comenzilor si retururilor;

>> pastrarea relatiei cu partenerii contractuali in scopuri contabile;

>> optimizarea activitatii de marketing;

>> solutionarea cererilor privind indeplinirea unei comenzi

>> comunicari de marketing;

>> administrarea contului in cadrul platformei;

>> scopuri statistice

>> feedback-ul furnizat produselor si/sau serviciilor oferite de catre SC BELL GSM SRL.

De asemenea SC BELL GSM SRL poate prelucra date cu caracter personal pentru a va informa in legatura cu produse si servicii, oferte promotionale sau pentru abonarea la newsletter. Ca regula generala, aceste date cu caracter personal vor fi prelucrate in scopuri directe de marketing numai cu consimtamantul dvs. si prin utilizarea canalelor de comunicare (email, sms etc.) pe care le-ati indicat in momentul oferirii consimtamantului. In aceste conditii este important sa cunoasteti ca vom utiliza consimtamantul dvs. exprimat in scop de marketing pana la retragerea acestuia, existand posibilitatea de retragere a acestui tip de consimtamant oricand.

Este bine sa stiti ca aveti posibilitatea de a contacta Compania/ Responsabilul privind Protectia Datelor la nivelul Companiei la adresa de email artdecor.chic@gmail.com Va asiguram ca vom depune eforturile necesare pentru a raspunde prompt solicitarilor dvs. si pentru a-va furniza detaliile de care aveti nevoie!

De asemenea, va informam ca aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. In Romania, datele de contact ale autoritatii de supraveghere pentru protectia datelor sunt urmatoarele:

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. B-dul G-ral. Gheorghe Magheru, nr. 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania, Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212; E-mail: anspdcp@dataprotection.ro.

Nu colectam si nu prelucram in alt mod date sensibile, asa cum sunt acestea definite in Regulamentul General privind Protectia Datelor (prescurtat GDPR) in categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim sa colectam sau sa prelucram date ale minorilor care nu au implinit varsta de 18 ani.

Media

Toate fișierele încărcate sunt accesibile publicului.

Formulare de contact

Date personale – numa si prenume, adresa IP – sunt colectate când cineva trimite un formular de contact și vor fi pastrate 1 an in scopul deservirii clientilor fara a fi folosite în scopuri de marketing.

Cookies

Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni, un text special, deseori codificat, trimis de un server unui navigator web si apoi trimis inapoi (nemodificat) de catre navigator, de fiecare data cand acceseaza acel server. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome, Mozilla) si este complet “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driverul utilizatorului). Cookie-urile sunt folosite pentru autentificare, precum si pentru urmarirea comportamentului utilizatorilor; aplicatii tipice sunt retinerea preferintelor utilizatorilor si implementarea sistemului de „cos de cumparaturi”. Aceste fisiere fac posibila recunoasterea terminalului utilizatorului si prezentarea continutului intr-un mod relevant, adaptat preferintelor utilizatorului. Cookie-urile asigura utilizatorilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile SC BELL GSM SRL pentru a oferi servicii comfortabile utilizatorilor, de ex.: – preferintele in materie de confidentialitate online si istoricul cosului de cumparaturi. De asemenea, sunt utilizate in pregatirea unor statistici anonime agregate care ajuta la intelegerea modalitatii in care un utilizator beneficiaza de www.life-care.com , permitand imbunatatirea structurii si continutului, dar excluzand indentificarea personala a utilizatorului.

Securitate si probleme legate de confidentialitate – Cookie-urile NU sunt virusi si folosesc formate tip plain text; nu sunt alcatuite din bucati de cod asa ca nu pot fi executate nici nu pot auto-rula. In consecinta, nu se pot duplica sau replica pe alte retele pentru a se rula sau replica din nou. Deoarece nu pot indeplini aceste functii, nu pot fi considerate virusi.

Prin navigarea pe website-ul www.art-decor.ro, website detinut de SC BELL GSM SRL, vizitatorii isi exprima acceptul de a primi Cookies de la companii precum: Google, Facebook, Hotjar, Typekit.

Cu cine partajăm datele tale

În mod implicit, SC BELL GSM SRL nu partajează niciun fel de date personale cu nimeni.

Cât timp îți păstrăm datele

SC BELL GSM SRL colecteaza, prelucreaza si administreaza datele tale personale in conformitate cu normele si reglementarile “RGPD” pentru urmatoarele perioade de timp: (i) in conformitate cu prevederile codului civil privind institutia juridica a prescriptiei, precum si a conditiilor contractuale asumate prin acceptarea termenilor si conditiilor, datele personale colectate sunt arhivate/pastrate de Companie pe o perioada de 3 ani de la incetarea contractului (pentru situatia livrarilor si neintervenirii solicitarilor de retur); (ii) datele personale colectate sunt arhivate/pastrate de SC BELL GSM SRL pe o perioada de 3 ani

Ce drepturi ai asupra datelor tale

Dacă aveți un cont pe acest site sau ați lăsat comentarii, puteți solicita să primiți un fișier exportat cu datele personale pe care le deținem despre dvs., inclusiv orice date pe care ni le-ați furnizat. De asemenea, puteți solicita ștergerea oricăror date personale pe care le deținem despre dvs. Aceasta nu include date pe care suntem obligați să le păstrăm în scopuri administrative, legale sau de securitate.

Legislația europeană privind protecția datelor impune ca datele despre rezidenții europeni, care sunt transferate în afara Uniunii Europene, să fie protejate la aceleași standarde ca și când datele ar fi fost în Europa. Prin urmare, în plus față de enumerarea locurilor unde ajung datele, ar trebui să descrii cum te asiguri că sunt respectate aceste standarde, fie de către tine ori fie de furnizorii tăi terți, când este vorba de un acord, cum ar fi protecția confidențialității, clauze standard în contractele tale sau norme obligatorii pentru companii.

Informații de contact

email: artdecor.chic@gmail.com; tel: 0770-566519

Politica de retur

Mai multe informatii gasiti AICI

In cazul in care Clientul doreste sa returneze un produs din motive independente de SC BELL GSM SRL, acesta o poate face, in termen de 14 de zile calendaristice de la primirea lui fiind necesara doar anuntarea acestei intentii prin e-mail pe adresa artdecor.chic@gmail.com.

In cazul in care produsele achizitionate sunt neconforme, compania SC BELL GSM SRL va sustine acest retur – un curier va ridica produsul direct de la domiciliul Clientului (sau o alta adresa confirmata de partener).

In cazul in care la preluarea coletului, acesta prezinta urme de deteriorare, trebuie mentionat acest lucru pe confirmarea de primire. Important! Numai respectand aceasta procedura va fi luata in considerare orice reclamatie la adresa furnizorului de curierat.

Asadar, pe baza procesului verbal de constatare a produsului afectatat (lovit) in timpul transportului va putem inregistra sesizarea si putem inainta procedura de inlocuire a produselor.

Clientul are obligatia de a achita in mod direct costurile aferente transportului (costurile de transport nu vor fi platite de SC BELL GSM SRL si nu se va accepta plata prin sistemul ramburs la destinatie). Plata transportului nu se face la adresa de returnare SC BELL GSM SRL si nu se vor accepta colete cu plata ramburs pentru valoarea produselor la destinatar.